18.4 C
Knokke-Heist

Two of Us: Ode aan Lennon & McCartney door Kolen & Wijlacker in Scharpoord Cultuurcentrum – Nostalgische Reis vol Akoestische Hits op 2 April 2023

Op zondag 2 april 2023 om 20 uur brengen Dennis Kolen en Jop Wijlacker in het Cultuurcentrum Scharpoord met Two of Us een ode aan John Lennon en Paul Mc Cartney. Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ hoefden Jop en Dennis niet lang na te denken over de vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

’Two of Us’ is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers allertijden. In een intieme setting word je meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde Strawberry fields, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk Across the Universe. De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang, en ondersteund door een violiste en een celliste.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Cast: Jop Wijlacker, Dennis Kolen, Cisem Özkurt (viool) en Celia Torrès (cello) Regie: Jop Wijlacker, Dennis Kolen

Voorstelling is ism Volksontwikkeling Knokke-Heist (Davidsfonds Knokke en Cultuursmakers Knokke-Heist)

Prijs
€ 16
€ 13 KH Uitpas, – 26 jarigen, groepen 10 pers
€ 10 leden Volksontwikkeling Knokke-Heist

Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen