zaterdag, februari 24, 2024
HomeKnokke-HeistUitbreiding Openingsuren Infopunt Sociaal Huis Knokke-Heist

Uitbreiding Openingsuren Infopunt Sociaal Huis Knokke-Heist

Het Infopunt Sociaal Huis in Knokke-Heist kondigt met trots een belangrijke uitbreiding van zijn dienstverlening aan. Vanaf woensdag 14 februari 2024 zal het Infopunt een extra zitdag introduceren, waardoor burgers nu ook op woensdagochtend zonder voorafgaande afspraak langs kunnen komen. Deze uitbreiding komt als antwoord op de groeiende vraag naar toegankelijke sociale ondersteuning en onderstreept de inzet van het Sociaal Huis om tegemoet te komen aan de behoeften van de gemeenschap.

Openingsuren Zonder Afspraak

De nieuwe regeling zorgt ervoor dat de inwoners van Knokke-Heist op de volgende momenten zonder afspraak terecht kunnen bij het Infopunt Sociaal Huis:

  • Dinsdag: 9:00 – 11:30 uur
  • Woensdag: 9:00 – 11:30 uur (nieuw)
  • Donderdag: 9:00 – 11:30 uur
  • Vrijdag: 9:00 – 11:30 uur

Daarnaast blijft de speciale avondzitdag zonder afspraak behouden:

  • Elke derde dinsdag van de maand: 16:00 – 18:00 uur

Voor alle andere momenten blijft vooraf een afspraak maken noodzakelijk. Deze uitbreiding van de dienstverlening is een duidelijke boodschap dat het Sociaal Huis streeft naar een laagdrempelige en toegankelijke ondersteuning voor elke inwoner.

Bereikbaarheid en Contact

Het Sociaal Huis benadrukt de bereidheid om ondersteuning te bieden aan diegenen die moeilijkheden ondervinden om fysiek langs te komen. Indien nodig, kan er gevraagd worden naar een huisbezoek, waarmee het Sociaal Huis zijn flexibiliteit en klantgerichtheid toont.

Het adres van het Infopunt Sociaal Huis blijft:

  • Kraainestplein 1 bus 1, Knokke-Heist

Voor telefonisch contact is het Sociaal Huis bereikbaar op:

  • 050 53 09 00

Vragen of verzoeken kunnen ook via e-mail worden ingediend: