10.7 C
Knokke-Heist

Uniek Horecaconcept Buffalo Moules opent nabij Rubensplein Knokke-Heist

Een revolutionair horecaconcept, Buffalo Moules, opent binnenkort vlakbij het Rubensplein in Knokke-Heist. Het unieke restaurant combineert de Belgische mosseltraditie met een Amerikaanse barbecue twist. Mis de opening op 1 april niet!

Zaterdagavond kondigden de jonge ondernemers achter Buffalo Moules hun nieuwe culinaire avontuur aan, dat gepland staat om op 1 april te openen. Burgemeester Piet De Groote en een grote mediadelegatie waren aanwezig bij de officiële presentatie. Het nieuwe restaurant opent net voor de drukke paasvakantie, dus noteer de datum alvast in je agenda om dit bijzondere concept te ontdekken.

Buffalo Moules biedt een smakelijke barbecue-ervaring voor €200 per tafel van vier, inclusief acht stukken topvlees, bijgerechten en diverse warme en koude sauzen. Mosselen zijn er al verkrijgbaar vanaf €19,50 voor een pot van 1,2 kg. Het unieke horecaconcept is geïnspireerd door de Frans-Belgische komediefilm ‘Il était une fois, une fois’, waarin een imposant ‘Surf & Turf’-gerecht centraal stond.

Ondernemers Dylan Vander Mynsbrugge en Charles de Nobrega zijn jeugdvrienden die al vier horecazaken in hun portfolio hebben, waaronder Coupe De Nice in Heist, Sable Blanc op de Zeedijk in Knokke, Bistro Boudoir op de Lippenslaan in Knokke en Brasserie Charlies tegenover het station van Blankenberge. Het duo is vastbesloten om Knokke-Heist een nieuw en origineel concept te bieden.

Buffalo Moules combineert het beste van Surf & Turf, met tafelbarbecues voor het smakelijkste vlees en de lekkerste mosselen het hele jaar door. Het interieur is ontworpen met hippe kleuren die bezoekers een instant geluksgevoel geven. Zes opvallende grilltoestellen met individuele afzuigkappen zijn geplaatst boven ronde tafeltjes, zodat gasten zelf kunnen genieten van hun barbecue.

Hoe zal de unieke combinatie van Belgische mosselen en Amerikaanse barbecue de culinaire scène in Knokke-Heist transformeren? En welke verrassende gerechten zal dit innovatieve concept nog meer onthullen? Ontdek het zelf bij de opening van Buffalo Moules op 1 april!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen