19.5 C
Knokke-Heist

Unieke band tussen ouder en baby versterkt door babymassage workshop in Damme

In Stad Damme wordt een bijzondere workshop aangeboden die de band tussen ouders en hun jonge baby’s versterkt, terwijl het tegelijkertijd de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van de kinderen bevordert. De workshop babymassage, georganiseerd door CM, zal plaatsvinden op zaterdag 20 mei van 13u30 tot 14u30 in de bibliotheek van Sijsele.

De huid is het best ontwikkelde zintuig van jonge baby’s, en lichamelijk contact is essentieel voor hun welzijn. Babymassage draagt bij aan het creëren van een hechte band tussen ouder en kind, die een leven lang meegaat. Bovendien kan het helpen om een onrustige baby te kalmeren, wat zowel voor ouder als kind een moment van rust en ontspanning biedt.

Onder begeleiding van een deskundige zullen de deelnemende ouders leren om hun baby op een speelse en creatieve manier te masseren. De aangeleerde technieken kunnen nadien thuis worden toegepast, waar en wanneer het de ouders uitkomt. De workshop staat open voor baby’s tussen de zes weken en zes maanden oud, vergezeld van hun mama of papa.

Om deel te nemen aan de workshop dienen de deelnemers het volgende mee te nemen: een grote badhanddoek of twee grote handdoeken, en een neutrale babyolie, zoals amandelolie. De organisatie van de workshop is in handen van CM, een gerenommeerde zorgverzekeraar die al jarenlang diverse evenementen en workshops organiseert ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van hun leden en de bredere gemeenschap.

Sijsele, gelegen in de provincie West-Vlaanderen, staat bekend om zijn sterke gemeenschapszin en betrokkenheid bij het welzijn van haar inwoners. De bibliotheek van Sijsele, waar de workshop zal plaatsvinden, is een centrale ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking en biedt een breed scala aan culturele en educatieve activiteiten. Door de babymassage workshop te organiseren, draagt de bibliotheek bij aan het bevorderen van een gezonde en hechte gemeenschap.

Deze workshop is slechts een van de vele initiatieven die in Sijsele en omstreken worden georganiseerd om het welzijn van jonge ouders en hun kinderen te ondersteunen. Eerdere evenementen en workshops, zoals yoga voor zwangere vrouwen en cursussen over borstvoeding, hebben reeds veel positieve feedback gekregen van deelnemende ouders.

Mis deze unieke kans niet om de band met uw baby te versterken en schrijf u in voor de babymassage workshop op 20 mei.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen