zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistUnieke Kookworkshop met Topchef Frederik Deceuninck in Knokke-Heist

Unieke Kookworkshop met Topchef Frederik Deceuninck in Knokke-Heist

Onze gemeente bekend om zijn culinaire talenten, biedt een niet te missen kans voor de fijnproevers en hobbykoks. Maandag 19 februari 2024 markeert een speciale dag waarop het Cultuurcentrum en sterrenrestaurant Sel Gris in Duinbergen, onder leiding van de gerenommeerde chef Frederik Deceuninck, een exclusieve kookworkshop organiseren. Deze gelegenheid is bijna volgeboekt, een indicatie van de populariteit en het unieke karakter van het evenement.

Achter de schermen bij Sel Gris

Deelnemers krijgen de kans om samen met chef Frederik en zijn team de bereiding van een compleet viergangenmenu te volgen. Dit is een unieke ervaring waarbij je niet alleen kijkt, maar ook actief kan deelnemen aan het kookproces. Een perfecte manier om de kneepjes van het vak te leren van een Michelinster chef.

Meer dan een Workshop

Aan het einde van de avond ontvang je een receptenbundel, zodat je thuis verder kunt experimenteren met de geleerde technieken en recepten. Maar het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld het samen tafelen. Het restaurant opent zijn deuren exclusief voor de deelnemers en hun gasten, waardoor je de mogelijkheid krijgt om vrienden of familie uit te nodigen om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes. Een diner bij Sel Gris, bereid onder begeleiding van chef Frederik, belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Reserveren is een Must

Gezien de beperkte beschikbaarheid en de exclusiviteit van de workshop, is vooraf reserveren noodzakelijk. Dit kan via e-mail of telefonisch, met een bevestiging die volgt via een officiële bevestigingsmail. Zo wordt een unieke culinaire ervaring gegarandeerd.

Over Chef Frederik Deceuninck

Chef Frederik heeft een indrukwekkende carrière, met ervaringen in topzaken zoals de Karmeliet, Jardin Tropical en de Pastorale. Zijn passie voor koken leidde tot de opening van Sel Gris, waar samen met maître Dieter Ryckebosch, een Michelinster werd verdiend. Gault & Millau waardeert het restaurant met een hoge score van 17 op 20, een bewijs van kwaliteit en vakmanschap.

De Essentie van Sel Gris

Bij Sel Gris draait alles om liefde voor koken, eerlijkheid en passie. De keuken kenmerkt zich door een moderne interpretatie van grootmoeders keuken, waarbij smaak en lichtheid centraal staan. De gerechten zijn een toonbeeld van eenvoud en verfijning, waarbij je met alle zintuigen kunt genieten.

Investeer in een Culinaire Beleving

Voor € 130 biedt deze workshop een inclusieve ervaring met aperitief, een viergangenmenu, bijpassende wijnen en koffie. Een kans om te leren, te proeven en te genieten in een exclusieve setting.

Schrijf hier in.