vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistUnieke Nederpop Belevenis in Cultuurcentrum Scharpoord

Unieke Nederpop Belevenis in Cultuurcentrum Scharpoord

Bereid je voor op een betoverende Nederlandstalige muzikale reis, op donderdag 25 januari 2024 om 14.30 uur, wanneer het Cultuurcentrum Scharpoord het toneel wordt voor een onvergetelijk evenement. Het gerenommeerde Lage Landenkoor, samen met de getalenteerde actrice-zangeres Nele Bauwens, presenteert ‘De Lage Landenlijst’, een nieuwe benadering van de geliefde Nederlandstalige muziek.

De Lage Landenlijst, een begrip voor liefhebbers van Nederlandstalige muziek, wordt nieuw leven ingeblazen. Na het succes van Bart Peeters Deluxe met een pop-upkoor in de Lotto Arena, staat dirigent Hans Primusz klaar voor een nieuwe uitdaging. Op uitnodiging van Nekka vzw, bekend van de legendarische Nekkanachten, gaat hij op tournee met een gloednieuw koor en de crème de la crème van Nederlandstalige liedjes.

Laat je meevoeren door de betoverende harmonieën van het koor en bewonder de verrassende arrangementen van Hans Primusz voor nummers van artiesten zoals Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Nele Bauwens, een meester in verhalen vertellen, zal tussen de nummers door het publiek entertainen. Als haar favoriete nummer voorbij komt, zal ze zelfs de leiding nemen voor een indrukwekkende solo. De Lage Landenlijst zal nog nooit zo fris en vernieuwend hebben geklonken.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van je favoriete Nederlandstalige hits, gepresenteerd door:

  • Hans Primusz
  • Nele Bauwens
  • Het Lage Landenkoor
  • Nekka vzw – productie

Tickets zijn beschikbaar voor slechts €23.

Dus, markeer 25 januari 2024 in je agenda en laat je meeslepen door de magie van De Lage Landenlijst in het Cultuurcentrum Scharpoord. Een muzikale reis die je niet wilt missen!