zaterdag, april 20, 2024
HomeZoute.StyleUNIZO West-Vlaanderen verkiest Epartnergroup als Starter van het Jaar 2023

UNIZO West-Vlaanderen verkiest Epartnergroup als Starter van het Jaar 2023

UNIZO West-Vlaanderen heeft Dirk en Simon Van Holsbeke met hun onderneming, Epartnergroup, bekroond als de West-Vlaamse Starter van het Jaar 2023. Deze erkenning is niet zomaar uit de lucht gevallen; het duo heeft een innovatief concept op tafel gelegd dat de huidige markt van boekingssites uitdaagt. Epartnergroup onderscheidt zich door een zoekengine aan te bieden die zich richt op de directe boeking bij hoteliers, zonder tussenkomst van een reservatieplatform. Deze aanpak wordt door Vincent Kint, de gedelegeerd bestuurder van UNIZO West-Vlaanderen, geprezen als een vernieuwende blik op de markt.

Op-en-top ondernemen met een focus op beleving

De verkiezing van dit jaar was een uitdaging voor de jury, gezien de hoge kwaliteit van de deelnemende starters. Echter, het was het unieke idee van Dirk en Simon dat uiteindelijk de jury wist te overtuigen. Hun concept zet de vakantiebeleving centraal, in tegenstelling tot de traditionele focus op bestemmingen die veel boekingsplatforms hanteren.

Het idee achter Epartnergroup is om een netwerk van hotels op te bouwen die niet alleen verenigd zijn door hun infrastructuur, maar vooral door de unieke vakantie-ervaringen die ze bieden. Dirk illustreert dit met voorbeelden zoals fietsen of wandelen in bekende regio’s zoals Haspengouw, de bloemvelden in Noord-Nederland, of de Champagnestreek.

UNIZO’s steun aan starters

UNIZO speelt een cruciale rol in het ondersteunen van startende ondernemers door hen niet alleen in de schijnwerpers te zetten met de verkiezing ‘Starter van het Jaar’, maar ook door het organiseren van evenementen zoals de startersroadshow en het aanbieden van persoonlijk advies. Deze initiatieven zijn bedoeld om (pré)starters te inspireren en te begeleiden op hun weg naar succesvol ondernemerschap.

De erkenning van Epartnergroup door UNIZO West-Vlaanderen als Starter van het Jaar 2023 is een bewijs van het innovatieve potentieel binnen de Vlaamse ondernemersgemeenschap. Door de focus te leggen op de beleving en directe interactie tussen klanten en hoteliers, biedt Epartnergroup een frisse kijk op de toekomst van de reis- en boekingsindustrie. Met de voortdurende steun van organisaties zoals UNIZO kunnen startende ondernemers zoals Dirk en Simon hun dromen realiseren en de markt verrijken met nieuwe, inspirerende concepten.