Home Zwinregio Update Corona-besmettingen in de Zwinregio

Update Corona-besmettingen in de Zwinregio

Bekijk hier de coronacijfers uit de Zwinregio. Zweef je met je muis over de interactieve kaart hieronder, dan zie je dagelijks een update van het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van de laatste veertien dagen in je gemeente. Als je op je gemeente klikt of die invoert in de zoekbalk, dan krijg je ook het werkelijke aantal besmettingen in je gemeente van de voorbije twee weken te zien.

In Knokke-Heist zijn de voorbije veertien dagen 31 nieuwe besmetting(en) vastgesteld. Daarmee komt het aantal nieuwe besmettingen op 94 per 100.000 inwoners in de laatste 14 dagen. Bij Sciensano ligt de waarschuwingsdrempel voor nieuwe gevallen op 20.

In Damme zijn de voorbije veertien dagen 8 nieuwe besmetting(en) vastgesteld. Daarmee komt het aantal nieuwe besmettingen op 73 per 100.000 inwoners in de laatste 14 dagen. Bij Sciensano ligt de waarschuwingsdrempel voor nieuwe gevallen op 20.

In Brugge zijn de voorbije veertien dagen 156 nieuwe besmetting(en) vastgesteld. Daarmee komt het aantal nieuwe besmettingen op 131 per 100.000 inwoners in de laatste 14 dagen. Bij Sciensano ligt de waarschuwingsdrempel voor nieuwe gevallen op 20.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met wat motregen of lichte regen, daarna blijft het droog maar er verschijnen weinig of geen opklaringen. Nevel en plaatselijk...

Gemeentebestuur KH verwerkt economische relanceplan nu ook in meerjarenplan

Voor het einde van het jaar dat volgt op de gemeenteraadsverkiezingen wordt een meerjarenplan vastgesteld. Dat meerjarenplan bestaat uit een strategische nota, een financiële...

Recente reactie van onze lezers