2.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Vaccinatiecentrum Sanapolis sluit eind december

Het vaccinatiecentrum in Sanapolis Damme sluit eind december. Het centrum opende begin maart 2021 de deuren. Toen waren er amper vaccins tegen COVID-19 beschikbaar.

Intussen hebben de inwoners van Maldegem, Sint-Laureins, Eeklo en Damme ruim de kans gehad om zich tegen het coronavirus te laten vaccineren. Nu de boostercampagne afloopt en de apothekers de vaccinatie overnemen, kan het centrum sluiten.

Bedankt!

Het stadsbestuur dankt alle medewerkers van het centrum, in het bijzonder de vrijwilligers die er uren en dagen, de bevolking hebben ontvangen gerustgesteld en geholpen. Zonder hun steun, zou de vaccinatiecampagne veel minder vlot zijn verlopen.

COVID-19 is nog niet verdwenen maar het aantal personen dat er ernstig ziek van wordt, is nu beperkt. Toch blijft voorzichtigheid geboden. Blijf uw handen wassen of ontsmetten, draag een mondmaster als u verkouden bent en bescherm de kwetsbaren.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen