18.3 C
Knokke-Heist

Valentijnsfilm LA BRIGADE bij Zonta Damme in CC Scharpoord

Valentijnsdag wordt dit jaar extra speciaal voor de filmliefhebbers in Damme. Zonta Damme organiseert namelijk haar jaarlijkse filmavond in cultuurcentrum Scharpord, en de film die wordt getoond is niets minder dan de hoopvolle en inspirerende Franse film LA BRIGADE.

De hoofdrol in deze feelgoodfilm wordt gespeeld door Audrey Lamy, die eerder te zien was in succesfilms zoals LE TRÉSOR DU PETIT NICOLAS, en François Cluzet, bekend van INTOUCHABLES. De film gaat over Cathy Marie, een chef-kok die haar baan verliest bij een chique restaurant en zich gedwongen ziet om een baan aan te nemen als kok in een opvangtehuis voor jonge migranten. Hoewel ze dit niet als haar droombaan beschouwt, biedt het haar onverwachte nieuwe mogelijkheden en samen met de jongeren en directeur Lorenzo vormen ze een keukenbrigade die gezamenlijk hun dromen najaagt.

Toegangskaarten zijn te krijgen via de leden van Zonta Damme, dus zorg dat je er bij bent op Valentijnsdag om deze hartverwarmende film te zien. LA BRIGADE werd geselecteerd voor Film by the Sea en krijgt lof om haar boodschap van hoop en inspiratie.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen