zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistVamos Amigos, naar de zonnige Spaanse droom op de Kneistse Casaspanjebeurs!

Vamos Amigos, naar de zonnige Spaanse droom op de Kneistse Casaspanjebeurs!

Ben je die Belgische druilerigheid zat en droom je van een plekje onder de Spaanse zon? Blok dan 16 en 17 maart in je agenda, want de Casaspanjebeurs in Knokke-Heist is waar je moet zijn! Van 11 tot 18 uur staat het team van Casaspanje klaar in de Kalvekeetdijk 179 (middeningang) voor een babbeltje dat je leven kan veranderen.

Casaspanje, geen vreemde in de vastgoedwereld, is jouw gids in de zoektocht naar dat perfecte huisje of appartement aan de Costa Blanca of in Murcia. Deze specialisten hebben een neus voor nieuwbouwparels en screenen bouwheren op alles wat je maar kan bedenken, zodat jij zeker bent van een goede investering. En laten we eerlijk zijn, in deze tijden van onzekerheid kunnen we alle zekerheid gebruiken die we kunnen krijgen, toch?

Bij Casaspanje ben je geen nummertje. Verwacht geen kille kantoren of onpersoonlijke gesprekken. Hier word je met open armen ontvangen door mensen die weten wat ze doen en vooral, die begrijpen wat jij wilt. Of je nu een vraag hebt over de aankoopprocedure, financiële risico’s, of gewoon waar je de beste paella kunt vinden, ze staan voor je klaar. En niet alleen tijdens de beurs, maar ook daarna, van de zoektocht tot het uitkiezen van je meubels.

Maar wat kan Casaspanje nu precies voor jou betekenen? Nu, eigenlijk alles wat je maar nodig hebt om zonder zorgen van je Spaanse casa te genieten. Van het regelen van je NIE-nummer en Spaanse bankrekening tot het vastleggen van je verblijf tijdens de zoektocht. Ze zorgen zelfs voor een huurwagen en als je wilt, helpen ze je bij de inrichting van je nieuwe stek.

Kom dus zeker langs op de Casaspanjebeurs. Het is dé kans om al je vragen beantwoord te krijgen door experts die je als familie behandelen. Check de eventlink hier en zet die eerste stap richting jouw Spaanse droom. Want zeg nu zelf, wie droomt er nu niet van een eigen plek onder de Spaanse zon?