4.8 C
Knokke-Heist

VBS De Driemaster houdt gezellige kerstmarkt met werkjes, hapjes en ponyritten

Op donderdag 22 december 2022, organiseren de leerlingen en leerkrachten van VBS De Driemaster – afdeling Duinenkind een gezellige kerstmarkt. Enkele weken geleden startten de kinderen met het knutselen van hun werkjes. Die werkjes worden op de kerstmarkt te koop aangeboden. Ook zal er een hapje en een drankje genuttigd kunnen worden: warme chocomelk, glüwein, hotdogs, warme wafels en heerlijke soep, gemaakt door sterrenchef Frederik Deceuninck van Sel Gris*.

Terwijl de ouders samen de gezelligheid opzoeken, kunnen de kinderen genieten van een ponyritje, op de paardjes van Stal Parfait. Ook is er een ‘lichtjeszoekspel’ voor groot en klein. Iedereen is van harte welkom, op donderdag 22 december van 15.30 uur tot 20.30 uur.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen