7.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Vele vissers op weg naar huis

Onze vissers hebben ondanks barre weersomstandigheden toch dagen op zee doorgebracht om ons te voorzien van heerlijke Noordzeevis voor de komende feestdagen. De vraag naar deze delicatesse is enorm, zowel vanuit de horeca, traiteurs, supermarkten als van particulieren.

Het nieuwe vissersschip op de foto de Z483, dat pas in mei vorig jaar gedoopt werd, kwam eerder deze week terug in de Zeebrugse vissershaven. De bemanning heeft zich met hart en ziel ingezet om ons te voorzien van de beste vis van de Noordzee. Laat je verrassen door de smaak van deze verse delicatesse en steun de lokale vissers! Garnalen worden in Zeebrugge niet meer binnengebracht. Eerder dit jaar ging de laatste beroeps garnaalvisser uit de vaart.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen