16.9 C
Knokke-Heist

Verdwijning Lucienne Luysterman: 29 Jaar Later, Nog Steeds Geen Spoor

De politie en het parket vestigen de aandacht op de langdurige verdwijning van Lucienne Luysterman. Na 29 jaar zijn de kansen dat zij levend wordt teruggevonden uiterst klein, maar misschien zijn er mensen met cruciale informatie over deze vermissingszaak.

Artikel: Op 30 maart 1994 verdween Lucienne Luysterman, toen 69 jaar oud, uit haar woning aan de Krommedijk in Knokke-Heist. Ze verliet haar appartement rond 9.15 uur om een korte wandeling te maken rond het meer Heist/Duinbergen, ook bekend als het Laguna-meer. Ze wandelde daar regelmatig, evenals in het nabijgelegen park het bosje van Heist of Directeur Generaal Willemspark.

Er zijn geen aanwijzingen dat Lucienne van plan was lang weg te blijven, aangezien ze haar lunch uit de vriezer had gehaald. Lucienne Luysterman is 1,58 meter lang en heeft grijs-blauwe ogen. Ze droeg een grijs-bruine pruik en een bril, en zag er verzorgd uit.

Op de dag van haar verdwijning droeg ze een 3/4 donkergroene jas en een geruite broek in groene en blauwe tinten. Ze droeg ook een gouden armband, een anti-reumatische armband, een trouwring en vermoedelijk een gouden polshorloge.

De politie en het parket roepen getuigen of mensen met belangrijke informatie over deze verdwijning op om zich te melden. Na bijna drie decennia blijft de vermissingszaak van Lucienne Luysterman onopgelost, en haar familie en vrienden hopen nog steeds op antwoorden.

Mocht je meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de Federale politie via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen