18.2 C
Knokke-Heist

Verjaardag viering Vrienden van het Zoute: 91 Jaar van Dynamisme en Welzijn

De Vrienden van het Zoute vieren dit jaar hun 91ste verjaardag, met het streven naar dynamiek, creativiteit en zorg voor het welzijn van de leden. De vereniging biedt tal van activiteiten en wordt gekenmerkt door een sterke betrokkenheid bij de gemeenschap van Knokke-Heist.

De vereniging “De Vrienden van het Zoute” zet haar traditie voort en viert dit jaar haar 91ste verjaardag. Sinds de oprichting in 1932, heeft de vereniging als voornaamste doel het welzijn van haar leden die een woning bezitten in Knokke-Heist of die de regio regelmatig bezoeken. Met een indrukwekkend aanbod van 70 activiteiten, verdeeld over 8 hoofdthema’s zoals concerten, conferenties, tentoonstellingen, excursies, gastronomie, verrassende activiteiten, spektakels en sport en natuur, blijft de vereniging zich inzetten voor de gemeenschap.

De burgemeester Piet De Groote, zal voorafgaand aan de statutaire vergadering een uiteenzetting geven in beide landstalen over zijn strategie voor de toekomst van de badplaats. Leden krijgen tijdens deze Algemene Vergadering de gelegenheid om vragen te stellen over het beheer van de vereniging en de toekomstplannen.

De agenda van de bijeenkomst omvat onder andere de goedkeuring van notulen, activiteitenverslag en rekeningen, verslagen van commissarissen en het Auditcomité, en de benoeming van bestuurders en commissarissen. Ook worden de vooruitzichten voor 2023 besproken.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 8 april 2023 in Schaarpoord, Knokke-Heist, met inschrijvingen vanaf 9.45 uur en een toespraak door burgemeester Piet De Groote en schepen Anthony Wittesaele om 10.00 uur.

Naast het bespreken van belangrijke zaken tijdens de Algemene Vergadering, zal er een vriendschapsdrankje worden aangeboden aan het einde van de bijeenkomst. Wie zal er op deze speciale dag aanwezig zijn en wat zijn de plannen voor de toekomst van de vereniging? Kom erachter tijdens deze feestelijke bijeenkomst!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen