18.9 C
Knokke-Heist

Verkeer ontregeld door werken aan vrachtwagenparking

Voorbereidende werken voor de langverwachte vrachtwagenparking in de haven van Zeebrugge gaan van start op maandag 13 maart 2023. De parking zal ten noorden van de E. Decloedtweg worden aangelegd, ingesloten door de Alfred Ronsestraat en het Schipdonkkanaal. Dit zal echter gevolgen hebben voor de verkeerssituatie in de omgeving.

Vanaf maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart 2023 zal de E. Decloedtweg volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Dit betekent dat de oprit nr. 18 van de A11 of de achterhaven niet bereikbaar zal zijn vanaf de Heistlaan. Om deze locaties te bereiken, moeten bestuurders omrijden via de Elizabetlaan/Isabellaan en de Alfred Ronsestraat, of via de Dudzelestraat en de Natiënlaan richting oprit nr. 19. De omleidingswegen zullen duidelijk worden aangegeven door middel van signalisatieborden.

De afsluiting van de E. Decloedtweg zal ongetwijfeld hinder veroorzaken voor het verkeer in de omgeving van Zeebrugge. Wat vinden de bewoners en ondernemers van deze maatregel? Zal dit de verkeerssituatie in de regio verbeteren of juist verergeren? Laat uw stem horen en deel uw mening op onze facebookpagina over dit onderwerp.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen