13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Verkeersmaatregelen Campo Solar

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021 gaat de vijfde editie van Campo Solar door. De organisatie neemt samen met de lokale politie en het stadsbestuur verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen.

Verkeersmaatregelen

In de Pijpeweg is tijdens het event geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kerkstraat en Legeweg. Tussen Damme-centrum en Sint-Kruis is een omleiding voorzien via de Vivensteenweg en Moerkerkesteenweg. In de Legeweg geldt tussen de Pijpeweg en Vivensteenweg éénrichtingsverkeer in de richting van de Vivensteenweg. Dat éénrichtingsverkeer is voor alle verkeer (inclusief fietsers) van kracht.

Kom je met de wagen naar het event? Je kan de autoparking enkel inrijden via de Legeweg. De Legeweg is tussen de Pijpeweg en Vivensteenweg enkel bereikbaar via de Pijpeweg. Voor fietsers is geen éénrichtingsverkeer van kracht. De parking kan je enkel verlaten via de Legeweg in de richting van de Vivensteenweg.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het event vermijden? Kom met de fiets of te voet. De lokale politie kan bij grote drukte steeds beslissen om straten in de omgeving van het event af te sluiten.

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!