18.9 C
Knokke-Heist

Vernieuwde Neuhaus Chocolates Knokke-Heist: Dé plek voor feestelijke geschenken

De befaamde Neuhaus Chocolates in Knokke-Heist heeft een make-over ondergaan. Deze chocoladewinkel is de perfecte bestemming voor geschenken bij speciale gelegenheden zoals Pasen, Moederdag en Vaderdag.

Neuhaus Chocolates, de uitvinder van de iconische Belgische praline en het pralinedoosje, oftewel de ballotin, heeft haar vestiging in Knokke-Heist in een modern jasje gestoken. De vernieuwde winkel opent haar deuren dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur, waar liefhebbers van hoogstaande chocolade terecht kunnen voor de heerlijkste zoete lekkernijen.

Met Pasen voor de deur en andere feestdagen zoals Moederdag, Vaderdag en de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, is de vernieuwde Neuhaus Chocolates winkel in Knokke-Heist de ideale plek om bijzondere en verfijnde geschenken te vinden. Het assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan pralines en andere chocoladelekkernijen, die stuk voor stuk getuigen van de rijke Belgische chocoladetraditie en het vakmanschap van Neuhaus.

De winkel is gelegen aan de Dumortierlaan 139, 8300 Knokke-Heist, en is gemakkelijk bereikbaar voor zowel inwoners van de badplaats als toeristen die op zoek zijn naar een smakelijk souvenir. Voor meer informatie over het aanbod en de openingstijden kunnen geïnteresseerden telefonisch contact opnemen via het nummer 050 60 36 91.

De renovatie van de Neuhaus Chocolates vestiging in Knokke-Heist zorgt voor een verfrissende en eigentijdse winkelervaring die past bij de voortreffelijke reputatie van het merk. Door de perfecte combinatie van traditie en innovatie biedt de winkel een unieke selectie van chocoladelekkernijen die zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen zijn.

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen