zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistVeronique was ook een Geliefde Fan en Steunpilaar in de Muziekwereld

Veronique was ook een Geliefde Fan en Steunpilaar in de Muziekwereld

De plotselinge dood van Veronique Nobus, 36, heeft een diepe indruk achtergelaten in de lokale gemeenschap van Knokke-Heist. Nobus, bekend om haar warme persoonlijkheid en liefde voor muziek, liet een onuitwisbare indruk achter bij iedereen die haar kende. Ook heel wat artiesten: Yves Segers, Corry, Coco Jr, Rob de Nijs, Adamo…

“Ik herinner met dat Veronique met onze kneistse zangeres Yvonne Leliaert op bezoek kwam bij Sea Fun, zegt stationmanager Geert Deman. Ze kon Yvonne echt in de watte leggen, Veronique was zorgzaam voor iedereen aktief in de Nederlandstalige muziekwereld”.

Danny Fabry, een veteraan in de muziekwereld, herinnert zich Veronique als een toegewijde fan wiens aanwezigheid bij zijn optredens altijd een bron van steun was. Dit verlies komt kort na het overlijden van zijn goede vriend en collega Christoph Jaecques, waardoor Fabry dubbel getroffen is door tragedie.

De Nederlandse carnaval zangeres Jettie Pallettie spreekt met ontzag over haar ontmoeting met Veronique in 2016. Veronique’ enthousiasme en positieve energie maakten een onvergetelijke indruk. Pallettie deelt haar diepe verdriet over dit onverwachte verlies, een gevoel dat ook door andere leden van de muziekgemeenschap wordt gedeeld.

Ook Corry Konings, een prominente figuur in de muziekwereld, had ook een speciale band met Veronique: “Ik kan het nog steeds niet geloven en heb er geen woorden voor. Wat verschrikkelijk erg voor Veronique Nobus om op zo’n manier te sterven. Haar stralende lach zal voor altijd in onze herinnering blijven, maar ook hoe lief en gevoelig ze was”.

Dit tragische verlies herinnert ons eraan om de momenten te koesteren die we met dierbaren delen en de impact die één persoon kan hebben op een gemeenschap. Nobus’ liefde voor muziek en haar warme persoonlijkheid zullen altijd herinnerd worden.

ROUWREGISTER