zaterdag, april 20, 2024
HomeKnokke-HeistVertraging in Werkzaamheden aan Balkonrotonde in Natiënlaan

Vertraging in Werkzaamheden aan Balkonrotonde in Natiënlaan

Door de aanhoudende vriestemperaturen is er een onverwachte vertraging in de werkzaamheden aan de balkonrotonde in de Natiënlaan ter hoogte van de Dudzelestraat. De aannemer heeft aangekondigd dat de herstellingswerken aan de binnenkant van de betonnen wand niet alleen op donderdag 11 en vrijdag 12 januari 2024 plaatsvinden, maar ook uitgebreid worden naar zaterdag 13 januari 2024.

Werkzaamheden Beginnen Vroeg

De werkzaamheden starten elke dag om 7 uur ’s ochtends. Gedurende deze periode wordt de linkerrijstrook van de rotonde afgesloten voor het verkeer, wat mogelijk tot lichte verkeersopstoppingen kan leiden. Bestuurders worden geadviseerd om rekening te houden met mogelijke vertragingen of alternatieve routes te overwegen.

Planning voor Nieuwe Balustrade

Volgens de planning zal op dinsdag 16 januari 2024 de nieuwe balustrade geplaatst worden. Deze vervanging is een belangrijk onderdeel van de renovatiewerkzaamheden en zal bijdragen aan de veiligheid en esthetiek van de rotonde.

Verkeersmanagement en Veiligheid

De gemeente en aannemers benadrukken het belang van veiligheid tijdens de werkzaamheden. Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden soepel verlopen en dat de impact op het verkeer en de omgeving minimaal is.