vrijdag, februari 23, 2024
HomeKnokke-HeistVervul een Kinderwens Deze Kerst in Knokke-Heist met vzw Kansenfonds

Vervul een Kinderwens Deze Kerst in Knokke-Heist met vzw Kansenfonds

De kerstperiode staat voor de deur, een tijd van vreugde en samenzijn. Echter, in België vindt 1 op 5 kinderen geen cadeau onder de kerstboom. In Knokke-Heist, waar veel jongeren financiële uitdagingen kennen, wil vzw Kansenfonds hier verandering in brengen. Met 250 kerstwensen die wachten op vervulling, roept het fonds de hulp van de gemeenschap in.

Hoe kun je bijdragen aan dit hartverwarmende initiatief? De eerste stap is simpel: bezoek de website van het Kansenfonds, www.knokke-heist.be/kansenfonds, en kies een actie om je voor in te schrijven. Voor wie liever financieel ondersteunt, kan een donatie doen op rekeningnummer BE83 9733 4686 0415. Elk bedrag, groot of klein, helpt.

Daarnaast zijn er andere creatieve manieren om bij te dragen. De vzw verkoopt verse soep op lokale markten – op 12 december op het Stationsplein in Heist, en op 13 en 16 december op het Gemeenteplein in Knokke. Ook bieden ze een speciale champagne aan, La Cuvée Carte Blanche van Tanneux-Mahy, die te bestellen is via hun website.

Elk geschenk, of het nu speelgoed, een warme jas, een filmticket of een financiële bijdrage is, maakt een significant verschil in het leven van deze kinderen. Door te helpen, draag je bij aan een onvergetelijke kerst voor kinderen die het minder goed hebben. Laten we samen zorgen dat geen enkel kind in onze gemeente wordt vergeten tijdens de feestdagen.

Het is tijd om je hart te laten spreken en een kinderwens te vervullen. Samen kunnen we een wereld van verschil maken!