dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistVier St. Patrick's Day met Donder in 't Hooi: Een Onvergetelijke Folkavond...

Vier St. Patrick’s Day met Donder in ’t Hooi: Een Onvergetelijke Folkavond in Tracks & Tr@vellers

Op zaterdagavond 16 maart 2024 transformeert het Maurice Lippensplein in een bruisend centrum van Ierse feestvreugde. Vanaf 20.30 uur nodigt praat- en muziekkroeg Tracks & Tr@vellers iedereen uit voor hun jaarlijkse Saint-Patrick’s party. Het hoogtepunt van de avond is de optreden van Donder in ’t Hooi, een folkband met een rijke geschiedenis van passie voor Europese folk muziek sinds 1996. Deze groep, die de harten van zowel locals als bezoekers heeft veroverd, staat bekend om hun indrukwekkende beheersing van een breed scala aan instrumenten, van viool tot accordeon en van gitaren tot drum. Met zo’n 18 instrumenten zorgen ze voor een onvergetelijke sound die de essentie van Ierse muziek en gezelligheid belichaamt.

Donder in ’t Hooi brengt een energieke mix van traditionele Ierse tunes en moderne folk muziek, verrijkt met een stevige dosis power. Hun repertoire, dat zich uitstrekt over 28 jaar van toeren en optreden, brengt de Keltische sfeer tot leven, compleet met overvloedig vloeiende Guinness om de ervaring compleet te maken. Of je nu een fan bent van opzwepende melodieën of gewoon geniet van een warme, gastvrije sfeer, deze avond belooft een waar spektakel te worden waarbij zelfs de meest terughoudende bezoeker wordt meegesleept in de vreugde van Irish Ceili Dancing.

De band, bestaande uit zes getalenteerde muzikanten, waaronder Hilde De Ketelaere en Mieke Van Loo, zal iedereen die Tracks & Tr@vellers binnenstapt betoveren met hun muzikaliteit en passie. Elk lid brengt zijn unieke vaardigheden en invloeden mee, wat resulteert in een rijke, veelzijdige geluidservaring. De avond belooft een waar feest te worden, vol van de Ierse cultuur en muziek die diep in het hart van Donder in ’t Hooi klopt.

Met een dresscode van groen en zwart wordt de avond een visueel feest, waarbij bezoekers worden aangemoedigd om in stijl deel te nemen aan de vieringen. Bovendien is de toegang tot dit muzikale feest volledig gratis, waardoor het een uitnodigende gelegenheid is voor iedereen die de Ierse cultuur wil ervaren en vieren.