HomeSportVijfhonderdste lid van de Zwem Academie vzw door sponsors Immo Van de...

Vijfhonderdste lid van de Zwem Academie vzw door sponsors Immo Van de Walle en Elektro Degroote in de bloemetjes gezet

Afgelopen dagen werd het vijfhonderdste lid van de Zwem Academie vzw door sponsors Immo Van de Walle en Elektro Degroote in de bloemetjes gezet.

Christine Winne, 67 jaar jong en geboren en getogen in Knokke-Heist, schreef zich begin deze maand in voor de Start to Crawl lessen op woensdagochtend. Deze week volgde ze de eerste les, en dit was haar commentaar: “Ik ben kinesiste en ben ervan overtuigd dat crawl zwemmen erg goed is voor je lichaam. Vooral de horizontale ligging zorgt er volgens mij voor dat geen enkele spier wordt overbelast, maar ook geen enkele in rust gelaten wordt. Voor mij komt het lesmoment op woensdagvoormiddag perfect uit. En ik vond de les heerlijk. Ik geef mezelf een jaar om de crawl techniek helemaal meester te worden. Bedankt voor deze mooie attentie!”, aldus het 500e enthousiaste lid van de Zwem Academie.

De Zwem Academie navigeerde het voorbije jaar, net zoals alle sportclubs, door woelige wateren. “Het was een behoorlijke uitdaging om dit seizoen organisatorisch rond te krijgen, maar we hebben een sterk en betrouwbaar team, dat met plezier een tandje bijsteekt wanneer het lastig wordt. Dank ook aan onze gemeente, sportdienst, Sportoase en sponsors voor hun blijvende vertrouwen en steun”, aldus voorzitter David De Wandel.

De Zwem Academie vzw is een erkende zwemvereniging die jaarlijks voor haar jeugdwerking, zwemschool én recreatief aanbod wordt beloond met een kwaliteitslabel van de Vlaamse Zwemfederatie . De Zwem Academie leert sinds 2012 jong en oud technisch correct ‘crawlen’ in het Sportoase Duinenwater zwembad.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers