woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistVincent Van Quickenborne wordt cafébaas voor een avond bij Café Jong VLD...

Vincent Van Quickenborne wordt cafébaas voor een avond bij Café Jong VLD in Knokke-Heist

De evenementen van Café Jong VLD staan bekend om hun laagdrempelige benadering van politiek, waarbij lokale en nationale figuren de kans krijgen om in een relaxte omgeving direct met burgers in dialoog te treden. “Het is belangrijk dat we de politiek dichter bij de mensen brengen,” zegt Bram Van Goethem, voorzitter van Jong VLD Knokke-Heist. “En wat is er nu beter dan een goed gesprek bij een pintje?” Of een luchtgitaar solo?

De deuren van Cnoc 8300 zullen openzwaaien om 18u45 op 8 december 2023, en kort daarna zal de Minister van Justitie, Vincent Van Quickenborne, de rol van cafébaas op zich nemen en de conversatie aanzwengelen. De keuze voor Van Quickenborne als “cafébaas” is geen toeval; zijn betrokkenheid bij lokale evenementen en zijn toegankelijkheid zijn goed ontvangen door zowel jongeren als oudere gemeenschapsleden.

Deze avond weerspiegelt de toewijding van Jong VLD om een platform te bieden voor open gesprekken en om politieke interesse en engagement in de regio te bevorderen. Terwijl de zon ondergaat over Knokke-Heist, opent Cnoc 8300 zijn deuren voor een avond van betekenisvolle gesprekken en misschien zelfs een paar verrassingen.

Iedereen met interesse in politiek, of gewoon op zoek naar een gezellige avond uit, is welkom. Het event benadrukt de vriendelijke en uitnodigende geest van de Jong VLD en is een kans voor inwoners van Knokke-Heist om direct in contact te komen met een vooraanstaande politieke figuur.

Met dit initiatief blijft Jong VLD Knokke-Heist een voorloper in het aanmoedigen van politieke dialoog en het bieden van kansen voor burgers om op een unieke manier deel te nemen aan het politieke proces. Voor meer informatie en updates, volg Jong VLD Knokke-Heist op sociale media en markeer de datum voor een boeiende avond met Vincent Van Quickenborne. Laten we samen de democratie vieren in de meest letterlijke zin van het woord: met een open gesprek en een open bar.