vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Vlaams kampioenschap Tumbling en Trampoline

In het weekend van 14 en 15 mei 2022 vindt in onze gemeente het Vlaams kampioenschap tumbling, grote trampoline en dubbele minitrampoline C-niveau plaats. Via de provinciale voorrondes selecteerden gymnasten in het A-, B-, C- of I-niveau zich voor het Vlaams kampioenschap. De beste gymnasten strijden er om de Vlaamse titels in hun leeftijdscategorie. Voor deze wedstrijd zijn 491 deelnemers uit 72 clubs ingeschreven. Topfavorieten voor een medaille bij Gym Knokke-Heist zijn Manon Duchêne en Lotte Demunter.  

Team Cup Tumbling 

Op zondag 15 mei 2022 vindt de Team Cup Tumbling plaats. Hierin strijden gymnasten van dezelfde club als team tegen andere clubs. Binnen de tumbling is dit een unieke teamwedstrijd. Het Vlaams kampioenschap vindt plaats in Sporthal De Stormmeeuw in de Edward Verheyestraat 14 in Knokke-Heist. De wedstrijden starten telkens om 8 uur en eindigen rond 20 uur. Gym Knokke-Heist staat in voor de algemene organisatie van dit wedstrijdweekend. 

Als toeschouwer ben je genoodzaakt om vooraf een online ticket aan te kopen. Ter plaatse zijn geen tickets te verkrijgen.   

Voor meer info: https://www.gymfed.be/kalender 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen