dinsdag, september 22, 2020
Home Knokke-Heist KneistiTV Vlaams Volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser op stage bij Middlegate Europe Zeebrugge

Vlaams Volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser op stage bij Middlegate Europe Zeebrugge

Tijdens het zomerreces zijn de deuren van de parlementen onherroepelijk gesloten. Toch zitten onze parlementsleden niet stil. Al 25 jaar biedt Voka volksvertegenwoordigers de kans om te proeven van het bedrijfsleven. Gedurende één of twee dagen ontdekken ze de bedrijven van binnenuit. Onze stadsgenote en Vlaams Volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser ging vandaag op stage bij .

Voka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka Zomerstages krijgen parlementsleden de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen.

Veel politici zijn in het parlement bezig met dossiers die een directe impact hebben onze ondernemingen. Het parlementaire werk is één iets, de impact daarvan bij de ondernemingen zelf, is nog iets anders. Vandaar dat we als Voka al meer dan 25 jaar de kans bieden om ook op de bedrijfsvloer te ervaren hoe het gesteld is met onze ondernemingen en wat de uitdagingen zijn op de vloer.

Het was de automobielindustrie die het principe van Kanban/JIT -leveringen introduceerde als onderdeel van de hele toeleveringsketen om ‘lean’ produceren mogelijk te maken. Voor deze sector is het ontzettend belangrijk dat hij kan vertrouwen op een transportpartner die de juiste onderdelen aflevert op het juiste moment op de juiste bestemming.

Middlegate Europe Zeebrugge heeft sterke relaties opgebouwd met enkele grote namen zoals Jaguar, Land Rover, Continental, Michelin en BMW. Aan de basis van dit vertrouwen ligt het feit dat ze collecties en leveringen kunnen inplannen wanneer het voor u uitkomt.

Bekijk alle reportages nog eens na op KneistiTV: www.kneistitv.be

- Advertisment -

Lees ook dit

Voorval aan de ijspiste nu voor de rechter

De ijspiste op het Verweeplein ging op 23 december vorig jaar bijna sluiten, toen het aan een hamburgerkraam tot een discussie kwam...

Red je tuin & de planeet, laat de blaadjes liggen

We hebben net de warmste maar ook de droogste zomer achter de rug. De herfst is begonnen en de blaadjes vallen al...

Stadsgenoot Jozef Monballyu gaat met Ontex 80 miljoen mondmaskers produceren

Ontex is een internationale speler in het produceren van hygiëne-artikelen zoals luiers en maandverband, maar nu biedt het ook chirurgische mondmaskers aan....

Jeugdverblijfcentra trekken aan de alarmbel

De zomer viel -ondanks de coronacrisis- dan wel nog mee, het najaar ziet er niet goed uit. Jeugdverblijfcentra dreigen over de kop...

Recente reactie van onze lezers