HomeStad DammeSijseleVlaanderen Wandelt in Damme

Vlaanderen Wandelt in Damme

Zondag 27 juni 2021 wordt een wandelhoogdag in Vlaanderen met de organisatie van Vlaanderen Wandelt Lokaal. Op meer dan 100 locaties in Vlaanderen wordt de mogelijkheid geboden om te gaan wandelen, hetzij individueel, hetzij in familie- of groepsverband. Dit evenement komt in Corona tijden in de plaats van Vlaanderen Wandelt, dat vroeger doorging als de Nationale Wandeldag.

Ook in Damme wordt door Levenslijnteam Damme de mogelijkheid geboden om aan dit evenement deel te nemen. Vanuit de Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein in Sijsele (GPS: Kloosterstraat) kan je vanaf 07u00 op pad voor een wandeling door de natuur en krijg je een waaier van wandelafstanden voorgeschoteld door het samenwerkingsverband van 13 wandelclubs uit het Brugse Ommeland en Het Houtland. Zo bestaat de mogelijkheid om via de parcours van Levenslijnteam Damme aansluiting te vinden enerzijds op het parcours van de Brugsche Globestrotters, die organiseren vanuit Brugge en anderzijds op het parcours van De Marollen Sijsele die organiseren vanuit Oedelem. Op hun beurt bieden deze clubs dan de mogelijkheid aan te sluiten op een parcours van clubs uit een burengemeente.

In Sijsele zal tevens de mogelijkheid bestaan om Corona-proof en onder beperkte omstandigheden enige vorm van catering te ervaren. Dit evenement is in samenwerking met stad Damme.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers