zondag, april 14, 2024
HomeCultuur"Vlammende Vrouwen": Speciale Theateravond voor Mantelzorgers in Knokke-Heist op 9 December

“Vlammende Vrouwen”: Speciale Theateravond voor Mantelzorgers in Knokke-Heist op 9 December

Op 9 december 2023, om 19.30 uur, nodigt Cultuurhuis Scharpoord in Knokke-Heist mantelzorgers uit voor een bijzondere culturele ervaring. Deze avond markeert de afsluiting van de mantelzorgcafés van dit seizoen en biedt een unieke kans voor mantelzorgers om samen te komen en te genieten van een speciale theatervoorstelling, “Vlammende Vrouwen”.

Deze voorstelling is niet zomaar een theaterevenement. Het is een verbluffende mix van emoties en expressies, waar humor en horror elkaar ontmoeten, en glitter naast glamour schittert. “Vlammende Vrouwen” belicht de complexiteit van het vrouw-zijn in de hedendaagse maatschappij, met een nadruk op de diverse rollen die vrouwen vervullen, van carrièrevrouw tot moeder, echtgenote en minnares.

De voorstelling brengt een eerbetoon aan Bette Davis en Joan Crawford, twee iconische actrices uit het Hollywood van de jaren ’50, door de ogen van de getalenteerde Mieke Laureys en Annelore Stubbe. Ze verkennen de dunne lijn tussen publieke perceptie en privéleven, en de uitdagingen die vrouwen vandaag de dag ondervinden.

Mantelzorgers krijgen de kans om deze meeslepende voorstelling bij te wonen voor een verlaagde ticketprijs van slechts €5. Dit initiatief erkent de cruciale rol die mantelzorgers spelen in onze samenleving en biedt hen een welverdiende avond van ontspanning en culturele verrijking.

Reserveringen en Praktische Informatie: Wil je als mantelzorger deze unieke theatervoorstelling bijwonen? Reserveer je plaats door een e-mail te sturen naar mantelzorg@knokke-heist.be. Vergeet niet je naam en voornaam te vermelden bij de aanvraag. Zorg dat je erbij bent op deze speciale avond, die belooft een onvergetelijke ervaring te worden.