11.6 C
Knokke-Heist

VLOOT’s Nieuwe Toekomst onder Leiding van Tim Van Dijck: Een Resultaatgerichte Leider

In mei zal Tim Van Dijck de nieuwe directeur worden van de Vlaamse overheidsrederij VLOOT, onderdeel van MDK. De bouwkundig ingenieur studeerde havenmanagement in het VK en was betrokken bij projecten voor de Belgische groep DEME.

Tim Van Dijck beschouwt zichzelf als een resultaatgerichte leider met ruime ervaring in project- en programmamanagement, gedragsveiligheid en teamleiderschap binnen de maritieme, nabije kust- en havenoperaties. In recente jaren heeft hij een grote passie ontwikkeld voor strategisch bedrijfsleiderschap, carrièreontwikkeling en het coachen van opkomend talent. Zijn persoonlijke kernwaarden zijn authenticiteit, integriteit en verantwoording. Tim is een liefdevolle vader en echtgenoot.

VLOOT, gespecialiseerd in het management van overheidsvaartuigen, richt zich voornamelijk op de publieke sector, maar het komt voor dat de private sector ook gebruik wil maken van hun specifieke kennis. Met meer dan 500 medewerkers en een veertigtal vaartuigen, is VLOOT actief op vijf locaties.

De organisatie streeft naar continuë innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid en wil een partnerschap aangaan met klanten en belanghebbenden. VLOOT wil een innovatieve en transparante rederij zijn, met een milieubewuste dienstverlening.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen