vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Voetbalclub KFC Heist wil naar 1ste provinciale met 12de man

‘Laten we er samen vol voor gaan, op en naast het veld.’ Voetbalclub KFC Heist roept zijn supporters en alle inwoners van Knokke-Heist op om zondag, tijdens de beslissende promotiewedstrijd tegen Jabbeke, in grote getalen af te zakken naar Stadion De Taeye.

Het voetbalteam van KFC Heist neemt het zondag voor de tweede keer op tegen Jabbeke tijdens de eindronde. Na een eerste nederlaag op Jabbeke moet KFC Heist uit zijn pijp komen als ze willen promoveren naar 1ste Provinciale. “We hebben nood aan een revanche”, zegt voorzitter Philip Van Eeghem.

KFC Heist gelooft nog in promotie

Zondagmiddag 15 mei om 15 uur is het zover. Dan speelt KFC Heist tegen Jabbeke alles of niets voor een plaats in 1ste Provinciale.  De nederlaag op verplaatsing van de Heistenaars vorige zondag (0-1) is geen reden tot paniek, ze houden het hoofd koel. Het verlies is voor de spelersgroep eerder een extra bron van motivatie.

“De spelers zijn absoluut niet bang, integendeel, we willen een revanche. We willen naar 1ste Provinciale” aldus Philip Van Eeghem.  “We hebben het voorbije seizoen gewerkt aan een gezonde club met een nieuw, jong en stabiel team. Met deze ploeg overgaan, dat zou de kers op de taart zijn van een uniek verjongingsjaar. Dat we een jonge ploeg zijn werd eens zo duidelijk in de heenmatch tegen Jabbeke met 11 spelers van de 15, jonger dan 23“ 

Supporters
De ambities van KFC Heist zijn klaar en duidelijk: toetreden tot 1ste Provinciale. Daarvoor kunnen ze alle hulp gebruiken. Daarom een warme oproep naar elke supporters en inwoner van Knokke-Heist: kom zondag 15 mei met heel de familie naar Stadion De Taeye en brul KFC Heist mee naar de overwinning. De club trakteert elke supporter met een gratis consumptie!
“We garanderen jullie: als KFC Heist overgaat, wordt het een feestje tot in de vroege uren! Dat wil je niet missen”, besluit voorzitter Philip Van Eeghem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen