zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Volgende maand feest nu al in de krant

Op 14 juli mogen Jean Wellens en Marie Verbaert het glas heffen. Ze vieren dan hun vijftigste huwelijksverjaardag. Afgelopen weekend wensten schepenen Demeyere en Vandenbussche hun namens het gemeentebestuur alvast een dikke proficiat. Lekker vroeg dus! Jean en Marie ontvingen ook een boeket bloemen voor de gelegenheid. 

Jean en Marie zijn oorspronkelijk afkomstig uit Waver maar wonen intussen al 20 jaar in Knokke-Heist. Hun drie kinderen, Boudewijn, Sophie en Gaelle wonen nog allemaal in Wallonië. Ze hebben ook 6 kleinkinderen.  

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens hun opleiding tot leerkracht aan de hogeschool. Beiden gaven gedurende hun hele carrière godsdienstles in het secundair onderwijs. Jean was ook onderdirecteur van een school. Het mag dan ook niet verbazen dat Jean en Marie actief zijn in de parochie H. Hart Knokke-Heist. Misschien kwam jij hen al tegen? Jean was namelijk ook jaren dirigent van het koor en is verantwoordelijk voor de Damiaanactie in Knokke-Heist en omstreken. Zo weet jij alvast waar de beroemde stiften in Knokke-Heist vandaan komen! 

Samen organiseerden Jean en Marie ook de reizen voor Damiaanactie en was Jean actief in de algemene vergaderingen. Een koppel met het hart op de juiste plaats dus. Het gemeentebestuur wenst hun dan ook nog heel veel voorspoed samen! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen