16.9 C
Knokke-Heist

Voormalig basketbalster en Brusselse aanslag overlevende Sebastien Bellin neemt deel aan IRONMAN-dubbeluitdaging in Knokke-Heist

Sebastien Bellin, de Belgische-Braziliaanse professionele basketballer die gewond raakte tijdens de terroristische aanslagen in Brussel, kondigt zijn deelname aan de 5150® Knokke-Heist op zaterdag en de IRONMAN® 70.3® Knokke-Heist op zondag aan. De terugkeer van Bellin naar zijn geboorteland is symbolisch van aard en markeert een belangrijke stap in zijn genezingsproces. In 2019 nam Bellin al deel aan de kwarttriatlon van Knokke-Heist, maar deelname aan deze dubbele uitdaging is zijn grootste uitdaging tot nu toe. Bellin’s coach is de voormalige Belgische atleet Luc Van Lierde, die ook de kwarttriatlon in Knokke-Heist won in 2000 en 2001. De inauguratie van de IRONMAN 70.3 Knokke-Heist markeert de terugkeer van het merk naar België voor het eerst sinds 2012 en biedt kwalificatie voor het VinFast IRONMAN® 70.3® World Championship 2024.

Zal Sebastien Bellin erin slagen om zijn grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan en beide triatlons in één weekend te voltooien? Volg zijn verhaal op de voet in onze krant.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen