vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist

“Vrij” van balletgroep Le Cygne

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 brengt balletgroep Le Cygne de voorstelling VRIJ in het cultuurcentrum Scharpoord.

Toen de vorige voorstelling “MORGEN” twee jaar terug om de gekende redenen tot twee maal toe werd uitgesteld en uiteindelijk helemaal werd opgedoekt,  hadden de leden en het bestuur elkaar stellig beloofd dat er in 2022 een nieuwe voorstelling zou komen.

De choreografieën werden afgevoerd want beu gerepeteerd en er werd nieuwe inspiratie gezocht. En stilaan werd het duidelijk, we zouden weer VRIJ op het podium kunnen staan en voor het publiek brengen waar we zo lang naar gesmacht hadden.

We telden de maanden, weken en dagen af, want het was écht wel lang geleden, nl. van NXT GEN in 2018. En nu zal het er eindelijk toch van komen. We willen weer de warmte van de lampen voelen, de zenuwen voor het optreden ervaren, het publiek in de zaal zien en de voldoening voelen als alles op zijn pootjes terechtgekomen is.

De laatste jaren hebben we kunnen voelen wat het is om weinig ruimte te hebben, weinig ruimte om te bewegen, weinig ruimte om te kiezen, weinig ruimte om te ademen.

Maar, dat is nu (hopelijk) allemaal voorbij. We kunnen ons weer VRIJ voelen, we hebben weer ruimte om te bewegen, te dromen, te springen te ademen en te genieten.

Balletgroep Le Cygne brengt dan ook graag haar verhaal van de herwonnen VRIJheid. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei om 20 uur en op zondagnamiddag 15 mei om 15 uur zullen alle leden het beste van zichzelf geven. Ze hopen op jullie aanwezigheid.

Kaarten zijn enkel te koop in cultuurcentrum Scharpoord en kosten 15 euro per kaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen