7.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Vrijdag starten de inschrijvingen voor Vakantieplus

Het schooljaar is nog maar net gestart en de herfstvakantie is al in zicht! Wil jij alvast plannen maken voor je kids? Neem dan zeker een kijkje op de website van jeugd (Het Speelplein & Vakantieplus | Knokke Heist (knokke-heist.be) voor het ruime aanbod. Kinderen tot 12 jaar kunnen de hele dag terecht op Het Speelplein. Het is wel een goed idee om op voorhand je plekje te reserveren en dat kan vanaf vrijdag 7 oktober 2022 online of vanaf zaterdag 8 oktober 2022 aan het onthaal van Cultuurcentrum Scharpoord. Ook de inschrijvingen voor de populaire Vakantieplusstages starten dan.

Kidsproof-brochure
In de Kidsproof-brochure vind je niet alleen een handige kalender met het volledige overzicht van de Vakantieplusstages en Het Speelplein. Er staan ook leuke tips uit voor gezinnen. Zoek je nog inspiratie voor leuk gevulde weekends en vakanties? Neem dan zeker een kijkje in deze brochure. Trouwe bezoekers van Het Speelplein en Vakantieplus kregen het boekje alvast in de bus. Wie nog geen exemplaar heeft kunnen bemachtigen, kan terecht in Jeugdcentrum De Marge, Cultuurcentrum Scharpoord en Toerisme Knokke en Heist. Het is ook online te raadplegen (KH_JEUGDVAKANTIE_2022_Najaar_REBRANDING_WEB.pdf (knokke-heist.be).  

De Chalet voor oudere kids vanaf 12 jaar
Oudere broers of zussen? Geen probleem! Vanaf nu kunnen jongeren tussen 12 en 16 jaar terecht bij De Chalet voor de leukste activiteiten. Elke schoolvakantie staan de deuren van ’t Ravotje in de Smedenstraat open en maken we het samen gezellig tussen 14 en 17 uur. Maar er zijn ook megacoole activiteiten gepland doorheen het jaar. Een overzicht vind je achteraan in de brochure (KH_JEUGDVAKANTIE_2022_Najaar_REBRANDING_WEB.pdf (knokke-heist.be) en uiteraard ook online. De Chalet | Knokke Heist (knokke-heist.be)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen