18 C
Knokke-Heist

Vrije Onafhankelijke Schutters starten het nieuwe jaar met succesvolle Challenge VOS

Op zaterdagavond hebben de Vrije Onafhankelijke Schutters (VOS) hun traditionele Challenge VOS gehouden om het nieuwe jaar mee in te luiden. 25 deelnemers schoten elk 3 pijlen af om de blokvogel eraf te krijgen, maar slechts één schutter, Franky Nobus, voorzitter van de maatschappij, slaagde hierin.

De Challenge VOS werd mede gesponsord door drankencentrale Interdrinks en is een van de vele activiteiten die de VOS organiseren gedurende het schietseizoen, van oktober tot april, altijd op zaterdagavond.

De VOS zijn een groep enthousiaste schutters die iedereen welkom heten om hun activiteiten bij te wonen en te proberen hun vaardigheden te verbeteren. “Het is altijd leuk om deel te nemen aan onze Challenge VOS en om te zien hoe iedereen zich ontwikkelt gedurende het seizoen”, aldus Nobus.

De VOS zijn een belangrijke speler in de lokale sportgemeenschap en hun activiteiten zijn een geweldige manier om andere lokale inwoners te ontmoeten en een gezonde competitie aan te gaan. Wie weet slaag jij er volgend jaar wel in om de blokvogel eraf te schieten.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen