18 C
Knokke-Heist

VRT-journalist Johny Vansevenant onthult politieke geheimen

In samenwerking met Davidsfonds en Volksontwikkeling Knokke-Heist zal de beroemde VRT-journalist Johny Vansevenant op donderdag 16 februari 2023 om 20.00 uur verschijnen in het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, Knokke-Heist. Hij zal de bezoekers meenemen op een opwindende reis achter de schermen van de politiek en de media, en zal hen voorzien van de laatste informatie over de huidige regering en zijn visie op de aankomende verkiezingen van 2024.

Vansevenant is een politiek journalist met meer dan 30 jaar ervaring in het volgen van federale en regionale politiek, en zijn analyses zijn altijd up-to-date dankzij zijn dagelijkse interactie met toppolitici en hun kabinetten. Zijn kennis over de politieke situatie is van onschatbare waarde voor zijn publiek, dat een zeldzame kans krijgt om de politieke en mediawereld door zijn ogen te bekijken.

Toegang tot dit unieke evenement kost €9, maar leden van Cultuursmakers en Davidsfonds, studenten en mensen met een Uit-pas kunnen profiteren van een speciale korting van slechts €7. En voor de bijna 500 abonnees van Volksontwikkeling Knokke-Heist is toegang gratis op vertoon van hun gezinskaart. Maar wees snel, want kaarten zijn beperkt en de interesse is hoog.

Mis deze unieke kans niet om de politieke geheimen te ontdekken die Johny Vansevenant te bieden heeft!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen