23.7 C
Knokke-Heist

Wakeboardwereldtop naar Knokke-Heist voor Cold Water Classic

De tweede editie van de Cold Water Classic komt eraan! Op zaterdag 1 en zondag 2 april organiseren Lakeside Paradise en de gemeente Knokke-Heist dit spektakel in samenwerking met Red Bull en O’Neill. Dit wordt de start van het nieuwe watersportseizoen en een officiële manche van het World Cup Circuit kabelwakeboarden.

Met de prestaties van Belgische wakeboarders Louis Eggerickx en Lowa Van Cutsem op het Wereldkampioenschap in Thailand vorig jaar, weten we dat ons land vol talent zit. Het is dus niet verrassend dat de inschrijvingen voor deze wedstrijd het aantal van de vorige editie overstijgen, met deelnemers uit 12 verschillende landen. Er nemen 70 wakeboarders, 16 wakeskaters, 62 heren en 16 dames deel aan de wedstrijd, waarbij enkele grote namen al bekend zijn, zoals Carlo Husing, Maximilian Bamler en Patryk Łojek.

Kom naar Lakeside Paradise en beleef het totaalspektakel zelf! De toegang is gratis, met deskundige commentatoren en een groot scherm waar alle resultaten te volgen zijn. Bovendien zijn er vanaf vrijdag 31 maart open trainingen en is er de mogelijkheid om te trainen op de kabelbanen. Doe mee aan de kwalificatieruns, halve finales en uiteindelijke finales en kijk uit naar de podiums en closing ceremonie om 17u.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen