19.5 C
Knokke-Heist

Walter Bague, de onmisbare drijvende kracht achter Seniorenadviesraad, geëerd na 22 jaar trouwe dienst

Een feestelijke bijeenkomst van de Seniorenadviesraad op donderdag 20 april 2023 markeert het einde van een tijdperk met de viering van Walter Bague, een onvermoeibare kracht die al 22 jaar deel uitmaakt van het bestuursorgaan.

Afgelopen donderdag werd tijdens de vergadering van de Seniorenadviesraad even stilgestaan bij het indrukwekkende werk van Walter Bague, een toegewijd bestuurslid dat gedurende 22 jaar een cruciale rol speelde binnen de organisatie. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheid was het beheren van het secretariaat van de Seniorenadviesraad, een taak die hij met grote toewijding en deskundigheid gedurende 18 jaar vervulde.

De Seniorenadviesraad is een belangrijk adviesorgaan dat zich richt op het behartigen van de belangen van ouderen binnen de gemeente. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van zaken was Walter Bague de drijvende kracht achter talloze adviezen die het gemeentebestuur ten goede kwamen. Door zijn inspanningen heeft hij een significante impact gehad op de levenskwaliteit van de oudere inwoners van de gemeente.

Naast zijn professionele verantwoordelijkheden heeft Walter Bague zich altijd ingezet voor kunst en cultuur. Zijn passie voor kunst bracht hem ertoe om jarenlang de ‘Beelden in de Stad’ te volgen, een initiatief dat kunstwerken in de openbare ruimte promoot en integreert in het stadslandschap. Zijn betrokkenheid bij dit project heeft bijgedragen aan de culturele verrijking van de gemeente.

Als blijk van waardering voor zijn toewijding en inzet bedankte Schepen Morbee Walter Bague namens het gemeentebestuur. Tijdens de bijeenkomst overhandigde hij Walter een kunstboek van de gerenommeerde kunstenaar Karl Meersman. Deze feestelijke gebeurtenis werd bijgewoond door collega’s, vrienden en familie die het belang van Walters bijdrage aan de Seniorenadviesraad en de lokale gemeenschap erkenden.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen