zaterdag, februari 24, 2024
HomeCultuurWannes Cappelle en Nicolas Callot brengen Schubert en Mozart in het West-Vlaams

Wannes Cappelle en Nicolas Callot brengen Schubert en Mozart in het West-Vlaams

Een avond vol met klassieke muziek met een West-Vlaamse twist staat gepland op vrijdag 26 januari 2024 om 20:00 uur in het Cultuurcentrum Scharpoord. Wannes Cappelle, de bekende frontman van Het Zesde Metaal, en de gerenommeerde pianist Nicolas Callot, zullen het publiek betoveren met hun unieke interpretaties van liederen van Schubert en Mozart, vertaald in het schilderachtige West-Vlaams.

De Magie van Klassieke Muziek in het West-Vlaams

Deze bijzondere voorstelling, waarin de schoonheid van klassieke muziek gecombineerd wordt met de charme van het West-Vlaamse dialect, belooft een avond te worden om niet te vergeten. Cappelle en Callot hebben in de afgelopen jaren met groot succes door Vlaanderen getourd, waarbij zij liederen van Schubert en Mozart in het West-Vlaams ten gehore brachten.

Een Bloemlezing uit Twee Albums

Het concert zal een selectie bevatten uit hun bekende albums ‘Kom, benevelt mie!’ en ‘Verslegen nevest gie’, die beide een breed scala aan emoties en thema’s uit de klassieke muziek verkennen. In deze intieme setting zal Nicolas Callot Wannes Cappelle begeleiden op een prachtige pianoforte uit zijn eigen collectie, wat een extra dimensie aan het concert geeft.

Tickets en Informatie

Tickets voor deze unieke muzikale avond zijn beschikbaar voor € 16. Liefhebbers van zowel klassieke muziek als streektaal mogen deze bijzondere voorstelling niet missen. Bezoek de website van Cultuurcentrum Scharpoord voor meer informatie en om uw tickets te reserveren.

Voor meer informatie over dit evenement, bezoek Cultuurcentrum Scharpoord.