woensdag, mei 29, 2024
HomeKnokke-HeistWarm Nest: Meer dan alleen zorg voor kankerpatiënten

Warm Nest: Meer dan alleen zorg voor kankerpatiënten

Aanbod op maat van elke patiënt

Bij Warm Nest staat de deur altijd open, of je nu behoefte hebt aan een gesprek of gewoon samen een kopje koffie wilt drinken. Het centrum biedt zowel individuele ondersteuning als groepsactiviteiten, variërend van psychologische begeleiding en ontspanningstherapieën zoals yoga en massage, tot meer sociale activiteiten zoals kooklessen en gezamenlijke wandelingen. Dit uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat iedere bezoeker iets van zijn of haar gading kan vinden, wat bijdraagt aan het herstelproces.

Continuïteit na de behandeling

Het unieke aan Warm Nest is dat de ondersteuning niet stopt na de medische behandeling. Het centrum biedt advies en begeleiding bij het hervatten van dagelijkse activiteiten, het gebruik van hulpmiddelen, en zelfs bij vraagstukken rond werk, voeding en fysieke activiteit. Dit helpt ex-patiënten om hun leven na kanker weer op te pakken en draagt bij aan een betere levenskwaliteit.

Praktische informatie

Gelegen op de campus van AZ Zeno in Knokke-Heist, is Warm Nest gemakkelijk toegankelijk en biedt het een groene, helende omgeving. Belangrijk is dat je geen afspraak hoeft te maken om binnen te lopen, en de parkeergelegenheid is ruim beschikbaar.

Aan de slag in Warm Nest

Warm Nest draait op de kracht van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen. Als je interesse hebt om bij te dragen aan dit waardevolle initiatief, kun je contact opnemen met coördinator Annick De Baets, die je graag meer informatie geeft over de mogelijkheden.

Een afspraak maken hoeft niet. Parkeren kan op de bezoekersparking van AZ Zeno. Binnen onze openingsuren ben je altijd welkom.

  • Maandag, dinsdag & donderdag:9u – 12u: individuele sessie op afspraak
    13u – 17u: vrije toegang voor een gezellige babbel of drankje
  • Woensdag & vrijdag:
    enkel voor activiteiten