12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

“We Can Dance” klasse festival waar mode en muziek samen gaan

De eerste volwaardige editie van We Can Dance na de coronaperiode is bezig. Het festival zorgt dit jaar ook voor veel minder geluidsoverlast door het verbeterde concept. Het grootste deel van de tickets werd aangekocht door vrouwelijke festivalgangers. Goed voor bijna 70% van het publiek.

Onder een stralende zon ging het dancefestival zaterdag van start op het strand van Zeebrugge. Na twee coronaeditites, vindt nu een volwaardige editie plaats verspreid over twee weekends in het thema ‘Just An Illusion’.

Festivalgangers kunnen genieten van meer dan 150 artiesten verspreid over zes overdekte podia. De eerste festival dag is alvast bijna uitverkocht. Voor zondag zijn er nog tickets beschikbaar. De ‘vip packs’ zijn volledig uitverkocht. Voor het tweede weekend volgende week zijn er nog tickets. 

De volledige line-up en timetable zijn te vinden op de website van het festival: http://www.wecandance.be/

1 REACTIE

  1. Het festival was oké Dat door de organisatoren achteraf het strand gereinigd wordt is ook een goede zaak. maar wat met de tonnen afval aan de tramhaltes ?? en elders in de badplaats , de duinen enz ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen