We geven 20 maanden reclame weg aan onze lokale ondernemers

Corona in 2020, de tweede golf. We moeten het je niet vertellen dat ons hele land, dus ook onze regio, getroffen is door de corona-crisis. De maatschappij draait voort op een lager pitje. Alle niet essentiële winkels hebben het moeilijk, horeca was maanden dicht dicht en #blijfinuwkot is nu al de quote van het jaar. Onze lokale handelszaken en zelfstandige ondernemers zien hun omzet dalen doordat ze verplicht een tijd gesloten waren. Iedereen is getroffen door deze strenge, maar noodzakelijke, maatregelen van de overheid. Daarom willen wij als lokale media (Kneistikrant, Sea Fun, KneistiTV, hetzoute.com en Facebook Knokke-Heist) ook ons steentje bijdragen om de lokale economie van Knokke-Heist en de Zwinregio terug een boost te geven nu de handelaars dit extra nodig hebben.

We bieden 20 zelfstandige handelaars uit onze regio, die verplicht tijdelijk de deuren hebben moeten sluiten, de mogelijkheid om GRATIS een extra maand reclame te maken in onze krant en op de radio, bij een campagne van minstens 1 maand. Deze gratis maand geven we om (nieuwe) alternatieve verkoopkanalen kenbaar te maken, hetzij om je nieuwe webshop of site aan te kondigen.

Wat krijg ik dan precies?

1 volledige extra maand reclame, aan dezelfde afspraken als de reguliere campagne. Dit wil dus zeggen dat als je 1 maand reclamecampagne aankoopt, je twee maanden onair zal zijn! Zowel in Kneistikrant, Sea Fun en hetzoute.com

Kom ik in aanmerking als handelszaak, ook al heb ik nog nooit eerder geadverteerd op deze lokale media kanalen?

Bent u een zelfstandig ondernemer / lokale handelaar, actief in de Zwinregio (Knokke-Heist, Zeebrugge, Damme en Sluis) én bent u door overheidswege gedwongen gesloten geweest, dan is het antwoord JA! Dit aanbod is ook geldig voor (nog-)niet-adverteerders op onze mediakanalen.

Meedoen met dit aanbod? Laat van je horen voor 31/09/2020, maar wees snel, we geven slechts 20x 1 maand extra. OP = OP.

Dat wil dus zeggen, max. 20 handelaars die kunnen profiteren van dit aanbod. We plannen de campagne dan in overleg in voor het einde van 2020. Kies een formule hieronder en wij verdubbelen je campagne GRATIS! (1 maand + 1 maand gratis / 2 maand + 2 maand gratis / 3 maand + 3 maand gratis)

Adverteren in de digitale krant van Knokke-Heist

Vul de velden hieronder in:

Welke banner wens je in onze krant? (prijs per maand)
Logo of foto die we moeten gebruiken voor de advertentie: *