Home Zwinregio We stellen gratis onze mediakanalen open voor de Lokale Handelaars

We stellen gratis onze mediakanalen open voor de Lokale Handelaars

Lokale en Sociale media zijn geen bijzaak meer. Ook niet voor de lokale handelaars van Knokke-Heist, Zeebrugge, Damme of Sluis en de lokale economie in onze regio. De coronacrisis heeft ons dit -pijnlijk- duidelijk gemaakt.

Wie eerder investeerde in ‘online’ (webshop, lokale media, sociale media…), kon er de vruchten van plukken.  Wie nog niet zoveel hierin investeerde, krijgt een (laatste?) kans.

Lokale media zoals Kneistikrant, Sea Fun, KneistiTV of hetzoute.com zijn het online dorpsplein, waar je ook als lokale handelaar een online etalage kunt openen en klanten actief kunt aantrekken.  Wist je dat bijna  70% van de inwoners en tweede verblijvers van een gemeente een profiel heeft op Facebook Knokke-Heist, een abonnement op Kneistikrant of luistert naar de Lokale Omroep van Knokke-Heist Sea Fun op de 106.2 fm. Alles deze lokale mediakanalen zitten op hun beurt ook nog eens op Facebook, Instagram, en twitter. De mogelijkheden om ook via de lokale- en sociale media  te verkopen breiden continu uit. 

Solidariteit tussen de lokale- en sociale media is groot tijdens deze uitzonderlijke crisis. Daarom stellen de lokale krant, radio, tv en het weekendmagazine hun kanalen open voor de lokale handelaars. Ze stellen alle kanalen niet alleen open… ze doen dit ook GRATIS! Om de verliezen binnen de lokale economie van Knokke-Heist, Zeebrugge, Damme of Sluis te helpen beperken.

Hieronder zie je vier mediakanalen die open staan om je webwinkel, take way of click away publiek te maken. Aan jou de keuze om voor je zaak GRATIS een maand lang publiciteit te maken. Je mag 2 GRATIS* kanalen kiezen.

*indien je kiest voor radio en je beschikt niet over een eigen radiospot dan laten wij een professionele spot maken aan lokaal tarief van €100.

Lokale media helpen Lokale Handelaars

Vul alle velden hieronder in. Teksten kun je aanleveren in pdf of word-documenten. Spots in MP3 of Wave. Beelden in jpeg, gif of png.

Maak je keuze uit “twee” items. (beschik je zelf over een radiospot dan is je radiocampagne helemaal gratis) *
Hier kun je foto’s, teksten of de bestaande radiospot opladen. *

Deel dit bericht met al je vrienden en/of collega ondernemers!

- Advertisment -

Lees ook dit

Gemeentebestuur KH verwerkt economische relanceplan nu ook in meerjarenplan

Voor het einde van het jaar dat volgt op de gemeenteraadsverkiezingen wordt een meerjarenplan vastgesteld. Dat meerjarenplan bestaat uit een strategische nota, een financiële...

Etalages van de bib op kindermaat

Heb jij de Sint en Piet al gespot rond bibliotheek Scharpoord? Loerde je al eens binnen in het gezellige berenhol van de bib van Heist?...

Meer testcapaciteit bij AZ Zeno 

Dankzij de opschaling en het optimaliseren van de testcapaciteit om het coronavirus op te sporen in ons land, worden sinds 23 november 2020 opnieuw alle asymptomatische hoogrisicocontacten getest en dit op dag...

Recente reactie van onze lezers