16.1 C
Knokke-Heist
woensdag, oktober 20, 2021

Week tegen Kinderarmoede

Meer dan 513.000 kinderen in ons land leven vandaag in kansarmoede; cijfers die door de coronacrisis alleen maar verergeren. Tot en met 17 oktober vragen we aandacht voor deze verontrustende cijfers tijdens de Week Tegen Kinderarmoede met op 17 oktober de Internationale dag van Verzet tegen Armoede. 

Deze week scanderen ambassadeurs als Miss Belgium 2021 Kedist Deltour, acteurs An Miller en Filip Peeters ‘Stop kinderarmoede!’, een boodschap die versterkt wordt met het stop-symbool: het doorbreken van de armoedecirkel. Ook jij kan een foto verspreiden op sociale media met de hashtag #weektegenkinderarmoede. 

Wil jij de strijd tegen armoede steunen? Kom zondag 17 oktober naar de tuin van CC Scharpoord. Vanaf 14 uur kan je er terecht voor allerlei leuke, gratis activiteiten, een hapje en een drankje. Om 15 uur start de kindervoorstelling Akke Akke Tuut van 4Hoog (Vooraf inschrijven/tickets 2€). Alle opbrengsten van de dag gaan integraal naar vzw Kansenfonds Knokke-Heist. Geraak je er zondag niet, kan je ook altijd een kleine bijdrage doneren. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil! 

Info 

Info en tickets voor de voorstelling Akke Akke Tuut CC Scharpoord, Maxim Willemspad 1 T 050 630 430 – cc.ticket@knokke-heist.be Info vzw Kansenfonds Knokke-Heist Sociaal Huis, Kraaiennestplein 1 T 050 530 900 Doneren kan op het rekeningnummer BE83 9733 4686 0415 

Lees ook deze artikels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!