maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Wekelijkse recreatieve bridgenamiddagen 

Bridge is een geweldige denksport die je niet meer loslaat. Het spel vereist concentratie, geheugen, logisch denken en een goede samenwerking tussen partners. Kortom, het is het meest veelzijdige en bijgevolg altijd leuke kaartspel. Verder spelen zal je kennis onderhouden, verdiepen en versterken! Daarom organiseert de gloednieuwe vereniging, Vief Knokke-Heist Bridgeclub De Vrienden, recreatieve spelnamiddagen waar je samen met andere deelnemers kan oefenen en spelen onder leiding van Etienne Platteau.  

De spelmomenten vinden wekelijks plaats op donderdagnamiddag om 14 uur in Residentie Cypres in de Sportlaan 6 in Knokke-Heist.  

 
Lidmaatschap bedraagt € 15 voor de periode tot en met december 2022. Daarna bedraagt het jaarlijks lidgeld € 30 (telkens inclusief een verzekering lichamelijke ongevallen). Per deelname aan een spelnamiddag betaal je dan slechts € 5.   
Deelnemen aan losse namiddagen is ook mogelijk aan € 10 per namiddag.   

Graag je interesse hiervoor op voorhand te melden.  

Vief Bridgeclub De Vrienden vraagt telkens je aanwezigheid te melden door in te schrijven de dinsdag voorafgaand via T 0477 33 65 42 of info.knokke.heist.bridgeclub.de.vrienden@vief.be met vermelding van je naam en met of zonder partner.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen