7.8 C
Knokke-Heist

Werken in Damme

De aannemer zal vanaf 10 oktober de rijweg van de Sint-Guthagostraat en Processieweg in Oostkerke-centrum in uitgewassen beton gieten. Het beton moet 28 dagen drogen. Niemand mag het vers gegoten beton betreden. Afdrukken in het beton zijn onomkeerbaar.

Fietsers en voetgangers mogen de rijweg na een week gebruiken. Auto’s moeten 28 dagen wachten. Dan volgt een kwaliteitskeuring. De aannemer zal de signalisatie aanpassen als autoverkeer toegelaten wordt. 

Het was voorzien om de rijweg vanaf 5 oktober te gieten. Er is door omstandigheden vertraging opgetreden. 

Meer

De op- en afrijplaten van het verkeersplateau in de Lapscheurestraat worden hersteld. Hiervoor wordt de straat afgesloten van 10 oktober tot 10 november. Voetgangers en fietsers kunnen door langs de werf.

 Hiervoor zal de Lapscheurstraat ter hoogte van nummers 5 (richting Hoeke) en 2A (richting Den Hoorn) onderbroken zijn voor gemotoriseerd verkeer van 10 oktober tot 10 november 2022. Deze timing is weersafhankelijk.

Voetgangers en fietsers kunnen door naast de werf.

Omleiding

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Vredestraat, Hoogstraat en Kwabettestraat.

De Lijn

Tijdens de werken zullen de bussen van De Lijn de halte Lapscheure Kerk niet bedienen. Meer info aan de bushaltes en op www.delijn.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen