zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistWerkzaamheden aan Balustrade Balkonrotonde N49/N376 op 5 December 2023

Werkzaamheden aan Balustrade Balkonrotonde N49/N376 op 5 December 2023

Op dinsdag 5 december 2023 zal er een belangrijke verkeerswijziging plaatsvinden op de N49/N376 in verband met voorbereidende werkzaamheden aan de beschadigde balustrade rond de balkonrotonde. Deze essentiële reparatiewerkzaamheden zijn noodzakelijk om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

Verkeersimpact en Veiligheidsmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden, die een dag in beslag zullen nemen, zal de binnenste rijstrook van de rotonde afgesloten worden. Dit kan leiden tot verkeersopstoppingen, vooral tijdens de spitsuren. Weggebruikers worden geadviseerd om alternatieve routes te overwegen of extra reistijd in te plannen.

Veiligheid staat voorop bij deze werkzaamheden. Er zullen duidelijke verkeersborden en signalisatie geplaatst worden om bestuurders te waarschuwen voor de werkzaamheden en de afgesloten rijstrook. Het is cruciaal dat bestuurders de snelheidsbeperkingen en aanwijzingen opvolgen om de veiligheid van zowel de wegwerkers als de andere weggebruikers te waarborgen.

Advies voor Weggebruikers

De lokale autoriteiten en wegbeheerders adviseren weggebruikers om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden voor eventuele updates. Men kan ook gebruikmaken van navigatie-apps die real-time verkeersinformatie bieden om de situatie op de weg te monitoren.

Deze werkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van het onderhoudsprogramma voor de infrastructuur in de regio en zijn essentieel voor het waarborgen van de veiligheid op de wegen. De lokale overheid dankt alle weggebruikers voor hun begrip en medewerking tijdens deze periode.