vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Werkzaamheden Kalvekeetdijk ter hoogte van Kragendijk en Boomgaarden 

Van dinsdag 19 april 2022 tot en met vrijdagavond 6 mei 2022 worden de kruispunten in de Kalvekeetdijk ter hoogte van de Kragendijk en Boomgaarden vernieuwd. Deze vernieuwing is een louter structureel onderhoud waarbij de toplaag, de voetpaden en de fietspaden vernieuwd worden. We verbeteren ook de oversteekbaarheid en verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers in deze omgeving. Er wijzigt verder niks aan de huidige configuratie. 

Hierdoor zullen deze kruispunten tijdens deze heraanleg afgesloten worden voor alle verkeer. Op het kruispunt met Boomgaarden zal echter wel fietsverkeer mogelijk zijn rechtdoor in Kalvekeetdijk. 

In alle aanpalende wegen is er enkel plaatselijk verkeer toegelaten. Het gemotoriseerd verkeer wordt in de beide rijrichtingen via de Natiënlaan – Nieuwstraat en Smedenstraat omgeleid. Het verkeer uit de richting van Nederland verloopt via de Sluisstraat (N376) en de Natiënlaan. Plaatselijk is er een omleiding tussen de Kragendijk en Kalvekeetdijk via de Populierendreef.  In de Populierendreef is er een algemeen parkeerverbod van toepassing. Ook voor de fietsers is er plaatselijk een omleiding voorzien. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen