maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

Wielerwedstrijd door Oostkerke en Hoeke

Op zaterdag 16 juli dot de Baloise Ladies Tour Damme en Knokke-Heist aan. Dit brengt tijdelijke verkeersmaatregelen met zich mee. Verschillende straten in de 2 woonkernen worden afgesloten voor alle verkeer tussen 16 en 21 uur.

De organisatie en lokale politie nemen verschillende verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de weg- en tijdrit vlot te laten verlopen. Respecteer de verkeerssignalisatie en volg altijd de richtlijnen van de politie en seingevers.

Verkeersmaatregelen wegrit

Tussen 11 en 14 uur is verkeershinder mogelijk door de wegrit Cadzand – Knokke-Heist. Deze wedstrijd vindt quasi volledig plaats op het grondgebied van Knokke-Heist. Enkel de Knoksebaan tussen de Heistlaan en de gemeentegrens met Knokke-Heist ligt op het parcours. Op het parcours is enkel verkeer toegelaten in de rijrichting van de renners (van Ramskapelle naar Westkapelle) als er voldoende tijd is tussen de verschillende rondes. Langs het parcours is een parkeerverbod van kracht.

Verkeersmaatregelen tijdrit

Tussen 16 en 21 uur is geen verkeer toegelaten op het parcours van de tijdrit. Hierdoor zijn onder meer volgende straten afgesloten: de Vierwindenweg, Roden Ossestraat, Rondweg (NL), Krinkeldijk, Damse Vaart-Noord, Sint-Jacobsstraat, Oostkerkestraat (Hoeke), Oude Heernisweg, Sabtsweg,  Eienbroekstraat, Westkapellesteenweg, Ten Doelestraat, Oostkerkestraat (Westkapelle) en Dudzelestraat (tussen de balkonrotonde en Dorpsstraat). Langs het parcours is een parkeerverbod van kracht.

Bereikbaarheid

Kom je uit de richting van Knokke-Heist?

  • Brugge is bereikbaar via de A11.
  • Oostkerke, Hoeke en Damme zijn bereikbaar via de Natiënlaan (N49), Damse Vaart-Oost en Leopoldsvaart-Oost. 

Kom je uit de richting Damme?

  • De achterhaven is altijd bereikbaar via de A11.
    Tijdens de tijdrit is de verbinding Dammesteenweg (Veldzicht), Koolkerkesteenweg, Leopoldsvaart-Noord (Groene wandeling), Knokse Baan en Heistlaan open voor het verkeer. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen