maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Willy en Diane zijn 60 jaar getrouwd

Deze week was het feest ten huize Limbourg – Lievens. Willy en Diane zijn namelijk 60 jaar getrouwd. Een diamanten huwelijksverjaardag, proficiat! Schepen Morbee trotseerde de tropische temperatuur richting zeedijk Heist en feliciteerde het koppel bij hen thuis namens het gemeentebestuur met een champagnebox. 

Willy en Diane hebben elkaar ontmoet op een bal in hun bakermat Denderwindeke (omgeving van Ninove). Het koppel trad daar in het huwelijk en woonde eerst in Herne en vervolgens in Brussel. Willy was namelijk technisch tekenaar en werfleider in Brussel. Diane bleef thuis en zorgde voor het huishouden. In 1989 kocht het echtpaar hier in Knokke-Heist een appartement en na de pensionering van Willy in 2000 namen ze hier definitief hun intrek. 

Willy en Diane zijn fervente boogschutters en waren minstens vijf keer per week van de partij op het schuttersplein in Heist. Ondertussen heeft Diane haar pijl en boog aan de kant gelegd, maar Willy is nog steeds lid van een boogschuttersclub in Dudzele. Naast boogschieten, wandelen en fietsen Diane en Willy graag samen. Het gemeentebestuur wenst hun nog veel gelukkige jaren samen. Proficiat met jullie schitterende diamanten huwelijksverjaardag! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen